Manisa ve İlçelerinde Tören Düzenlendi

Manisa ve İlçelerinde Tören Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı Manisa ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören Vali Halil İbrahim Daşöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın ve Belediye Başkanvekili Azmi Açıkdil'in Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Törenin ardından Vali Halil İbrahim Daşöz, makamında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın ve Belediye Başkanvekili Azmi Açıkdil ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte adli, askeri, siyasi ve sivil yetkililerinin tebriklerini kabul etti.

Valilik makamda gerçekleşen tebrik kabulü ardından kutlama töreni, Valilik binası önünde devam etti.

Vali Daşöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın ve Belediye Başkan vekili Azmi Açıkdil ile birlikte askeri birliklerin, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve Binbaşı Zekeriya Yılmaz tarafından bayram mesajı okundu.

Zafer Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri Vali Daşöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın ve Belediye Başkan vekili Azmi Açıkdil ile Milletvekili Özgür Özel tarafından verildi.

Valilik binası önünde düzenlenen törenin ardından Vali Daşöz ve beraberindeki protokol üyeleri, Garnizon ve Polis Şehitliğini ziyaret etti.

Turgutlu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları 50. Yıl alanında toplanan protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Nazmi Günlü makamında tebrikleri kabul etti.

Kutlamalara CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Levent Türker, Başsavcı Vekili Yılmaz Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, askeri personel, diğer kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saruhanlı'da Zafer Bayramı kutlamaları Kaymakam Kadir Sertel Otcu,Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Tosun ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'nın tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Kaymakamlık makamındaki kabulün ardından kutlamalar Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla devam etti.

Protokol üyeleri törenin ardından Merkez Mezarlığı'ndaki Şehit Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Sonkaya'nın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Muhabir: Turgay Duyar-Erkan Şimşek-Muammer Kökçüoğlu

Yayıncı: Bahri Okumuş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile