Manisalı Kadınların 'Altın Fikir' Yarışması Ankara'da Övgü Aldı

Manisalı Kadınların 'Altın Fikir' Yarışması Ankara'da Övgü Aldı

Global Girişimcilik Haftası kapsamında, 6-7 Kasım tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda yapılan Girişimcilik Kongresinde, Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun gerçekleştirdiği 'Altın Fikir Yarışması' en iyi projeler arasında yerini aldı

Global Girişimcilik Haftası kapsamında, 6-7 Kasım tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda yapılan Girişimcilik Kongresinde, Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun gerçekleştirdiği 'Altın Fikir Yarışması' en iyi projeler arasında yerini aldı.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, kongrede yaptığı konuşmada 4 yıl içinde ülke genelinde bir çok başarılı projelere imza atıldığını söyledi. Bektaş, her ilden çeşitli projeler geldiğini ifade ederken, kürsüden yaptığı konuşma sırasında Manisa'nın gerçekleştirdiği 'Altın Fikir' Yarışmasından övgü ile bahsetti. Projenin basında da büyük bir ses getirdiğini sözlerine ekleyen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, bu projenin hayata geçirilmesinde katkısı olan Manisa İl kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci'yi Manisa heyeti adına kutladı.
Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci, iki gün süren kongrede, kurul olarak Manisa'nın adını duyurmanın mutluluğunu yaşadıkları belirterek, "Başkanımız Aynur Bektaş konuşmasında kurulumuzun projesi hakkında söylediği sözler bizleri onurlandırdı. Zaman zaman kurul çalışmalarında arkadaşlarım ile karamsarlığa kapıldığımız anlar oldu. Ama arkadaşlarımızla birlikte yılmadan çalıştık. Ankara'da şunu gördük, kadın istihdamının sağlanması adına, kadının iş hayatına kazandırılması konusunda yaptığımız 'Altın Fikir' Yarışması hedefine ulaşmış. Bunu başkanımızın ağzından da duymak bizleri çok mutlu ve de motive etti. Yeni dönemde de arkadaşlarımızla birlikte yeni bir projenin çalışmalarına başlayacağız." diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile