Manisaspor Teknik Direktörü Karaman: Haklı bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor'da teknik direktörü

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor'da teknik direktörü Hikmet Karaman, çok önemli ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçı iki bölüme ayıran Karaman, "İlk 45 dakikada biraz genç geçen mücadele, bizim hücumda vasat bir oyunumuz vardı. İkinci yarı golden sonraki oyunumuz alkışlanmalı. Haklı bir galibiyet aldık. Son 10 dakikada rakibimizin pozisyonları olabilir. 22 puan aldık. Oyuncularımı kutluyorum. İyi işler yaptılar. Fakat ikinci yarı için, ilk yarının istişaresini iyi yapıp, takım olma konusunda hamlelerimizi gerçekleştirmeliyiz. Yardımcılarım 60, 70 dakikalık bölümde iyi yardımcılar oldular." diye konuştu.

Anadolu takımlarının iyi mücadele ettiğini kaydeden Karaman, Trabzonspor'un ilk yarıyı lider tamamlamasında en önemli etkenin teknik direktör Şenol Güneş olduğunu aktardı.

Karaman, Trabzonspor'da bazı oyuncuların tutarsız hareketleri olsa da takım performansındaki artışı takdir ettiğini anlattı. Karaman, diğer takımların da iyi kadroya sahip olduklarını ancak Anadolu takımlarının iyi mücadele ettiğini açıkladı.

Taraftarlara teşekkür eden Karaman, "Bu maçta stadın full dolu olmasını beklerdim. Buraya gelinceye kadar futbolcularım çok özveri gösterdi, şehir de takıma sahip çıkmalıydı." dedi.

Karaman, Manisaspor'a herkesin düştü gözüyle baktığını anlatan Karaman, ikinci yarı daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sahada bir takım görüntüsü verdiklerini belirten Manisasporlu futbolcu Kahe de önemli olanın maçı kazanmaları olduğunu kaydetti. Maçın kendileri için önemli olduğunu belirten Manisasporlu futbolcu Bekir Yılmaz ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini açıkladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile