Manken Didem Erol'un avukatı: Bilgisine başvuruldu

İstanbul'da sabaha karşı gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 44 kişiden 12'si serbest bırakıldı. Serbest bırakılan isimlerden biri o

İstanbul'da sabaha karşı gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 44 kişiden 12'si serbest bırakıldı. Serbest bırakılan isimlerden biri olan manken Didem Erol'un bilgisine başvurulmak üzere emniyete geldiği ifade edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekiplerince sabaha karşı 65 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 44 kişiden 12 kadın öğle saatlerinde hastaneye sevk edildi. Kadınlar, götürüldükleri Bakırköy Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek müvekkili Didem Erol'un ifade işlemlerinde yanında bulunan Avukat Gülgün Çavuşoğlu, Erol'un sanık olmadığını, bir telefon konuşmasında adı geçtiği için bilgisine başvurulduğunu açıkladı.

Operasyonun geneli hakkında bilgi sahibi olmadığını belirten Çavuşoğlu, "Ben sadece müvekkilime sorulan sorularla ilgili bilgi sahibiyim. Onları da şu anda herhalde açıklamamı beklemiyorsunuz." dedi.

Erol'un neyle suçlandığı sorusuna Çavuşoğlu, "Kendisi bir şeyle suçlanmıyor. Mağdur kendisi. Mağdur olarak da nitelendirmeyelim. Sadece bilgisine başvuruldu. Bir iki kişi arasındaki konuşmada ismi geçmiş, onunla ilgili bilgisine başvuruldu." cevabını verdi. Çavuşoğlu, Erol'un moralinin gayet iyi olduğu bilgisini verdikten sonra şubeden ayrıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile