Mansur Yavaş’ın kirli planı çöktü: Turgut Altınok’a soru soran kişi belediye personeli çıktı!

Mansur Yavaş’ın kirli planı çöktü: Turgut Altınok’a soru soran kişi belediye personeli çıktı!

CHP’li ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2019’dan bu yana Ankara’da projeye değil algı operasyonuna imza attı. Yerel seçime günler kala kirli planı ortaya çıktı. Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’a "Mansur Yavaş gibi şeffaf olacak mısınız?" diye soran kişinin Ankara Büyükşehir Belediye’sinde personel olduğu anlaşıldı!

CHP demek, çöp çamur çukur demekti. 2019'dan bu yana şehirlerde tek bir çivi çakmayan CHP'li belediye başkanlarını yerel seçime sayılı günler kala panik sardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni projelerle değil algı operasyonuyla yöneten Mansur Yavaş, peş peşe skandallara imza attı.

Önce mitingleri boş kalmasın diye belediye personelini otobüslere meydanlara taşıdı. Anketleri gördükten sonra iyice paniğe kapılan Mansur Yavaş'ın hedefinde Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un esnaf gezileri vardı. Altınok, esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ediyor, dertlerini dinleyerek notlar aldırdı.

Mansur Yavaş’ın kirli planı çöktü: Turgut Altınok’a soru soran kişi belediye personeli çıktı!
O SORUYU SORAN KİŞİ MEĞER BELEDİYE PERSONELİYMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde yine bir vatandaş sohbetinde Altınok, bir kişi vatandaşın 'Mansur Yavaş gibi şeffaf olacak mısınız?' sorusunu 'Biz zaten şeffafız. Olacak mısınız değil, zaten olması gereken o' diyerek yanıtladı. İşte meydanlarda Yavaş propagandası yapmaya çalışan bu kişinin kim olduğu ortaya çıktı. O soruyu soran kişinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nda personel olan Mehmet Ali Şimşek olduğu ortaya çıktı. Şimşek'in ayrıca Mamak'ta CHP'nin SKM'sinde de görevli olduğu tespit edildi.

İDDİAYA YANIT VERDİ

CHP medyası son günlerde Turgut Altınok'un esnaf ziyaretlerinde tepkilerle karşılaştığı gerekçesiyle, bu ziyaretlerin basına kapatıldığını iddia etti. Altınok o iddiayla ilgili 'Bir sürü yalan yanlış asparagas haberler çıktı. Korkacak veya saklayacak bir şeyimiz yok. Böyle bir şey mümkün değil' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile