Mardian Mall AVM'de Üniversite Tercih Standi Açildi

Mardian Mall AVM'de Üniversite Tercih Standi Açildi

Mardian Mall Alisveris Merkezi, üniversite tercih döneminde aday ögrencilere yardimci olmak amaciyla Mardin Il Milli Egitim Müdürlügü ve Mardin Artuklu Üniversitesi is birligiyle tercih stantlari kurdu.

Mardian Mall AVM Müdürü Mahmut Yildizhan, “Aday ögrencilerin dogru tercih yapmalari, geleceklerini sekillendirmede kritik bir rol oynuyor. Mardian Mall olarak, gençlerin hayatlarinin dönemeçlerinde en dogru kararlari verebilmelerini desteklemek ve onlara yol göstermek amaciyla kurumlarla olan isbirligimiz devam ediyor” dedi.

Mardian Mall’in bir alisveris merkezi olmanin ötesine geçtigini aktaran Yildizhan, “Uzman egitimciler tarafindan verilen danismanlik hizmetleriyle aday ögrencilerin dogru tercihler yapmalarina katkida bulunuyor. Aday ögrenciler, 2 Agustos’a kadar 10.00-17.00 saatleri arasinda Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin Il Milli Egitim Müdürlügünün tercih stantlarini ziyaret ederek geleceklerini en iyi sekilde sekillendirebilirler” diye konustu.

Bu etkinlik, aday ögrencilere kariyer planlamalarinda önemli bir destek saglarken, gelecekteki basarilarina da katkida bulunmayi amaçliyor. Dogru tercihler, ögrencilerin hayatlarinin en önemli dönemeçlerinden biri olan üniversite hayatina adim atarken, onlara rehberlik ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile