Mardian Mall AVM Meslek Atölyeleri Çocuklari Gelecege Hazirliyor

Mardian Mall AVM Meslek Atölyeleri Çocuklari Gelecege Hazirliyor

Mardian Mall Alisveris Merkezi, çocuklarin yeteneklerini gelistirmelerine ve farkli meslek alanlari hakkinda bilgi sahibi olmalarina katkida bulunmak amaciyla düzenledigi meslek atölyeleri ile dikkat çekiyor. Bu etkinlikler, çocuklarin gelecege daha donanimli adimlarla ilerlemelerine yardimci oluyor.

Üniformali meslekler hakkinda sohbet edip, kendilerini bir üniformali meslekte resmetme firsati sunulan bu atölye, çocuklarin farkli meslek dallarini daha yakindan tanimalarina imkan sagliyor. Resim yeteneklerini kullanarak, hayal ettikleri meslekleri sanatsal bir bakis açisiyla ifade edebiliyorlar.

Mardian Mall AVM Müdürü Mahmut Yildizhan, “Yaptigimiz meslek atölyeleri etkinligimiz çocuklarin dikkatlerini gelistirmelerine yönelik. Yönergeleri dikkatli dinleyip uygulamaya geçerek, yogunlasma ve odaklanma becerilerini artiriyorlar. Mardian Mall AVM olarak, alisveristen çok daha fazlasini sunuyoruz. Çocuklarin gelecege hazirlanmalarina katkida bulunmak için meslek atölyelerimizi düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Yildizhan, “Mardian Mall olarak, sosyal ve kültürel aktivitelere büyük önem veriyoruz. Çocuklarimizi gelecege hazirlamak için düzenledigimiz meslek atölyeleriyle, onlarin farkli meslek dallarini tanimalarini ve bu alanlarda yeteneklerini gelistirmelerini sagliyoruz. Alisveris merkezimiz, bu tür etkinliklerle sadece bir alisveris noktasi olmanin ötesine geçerek, topluma deger katmaya devam ediyor” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile