Mardin Belediyesi Ramazan Hazırlıklarına Başladı

Mardin Belediyesi Ramazan Hazırlıklarına Başladı

Mardin Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği Ramazan etkinlikleri için hazırlıklarına başladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "11 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan ayı münasebetiyle her yıl olduğu gibi muhtaç ailelere iftar yemeği bu yıl da verilecektir. Günde 5 bin kişiye verilecek iftar yemeği hayırsever işadamlarının katkıları ile yapılacaktır. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi eski defterdarlık binasının arkasında bulunan eski öğretmen evinde iftar yemeklerimiz yapılacaktır. Bu yıl iftar yemekleri ile beraber gıda ve giyim yardımlarımız da
olacak. Ayrıca Ramazan ayının değişik günlerinde açık havada dini, tasavvuf musikisi konserleri düzenlenecek, halkın bu manevi atmosferden faydalanmalarını sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle, yoksul insanlara her alanda yardım yapılacak sosyal ve kültürel çalışmalar tüm hızı ile devam edecektir. Organizasyonunu yaptığımız Ramazan etkinlikleri için her konuda duyarlı ve hayırsever iş adamlarının desteklerini bekliyor insanlara yararlı olmaya davet ediyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile