Mardin'de 4 Bin Aileye Gıda Yardımı

Artuklu Belediyesi'nce 4 bin aileye yönelik başlatılan gıda yardımları sürüyor.

İlçe merkezine bağlı Savurkapı'da bulunan Taziye Evi'nde toplanan yardım paketleri, listede bulunan ihtiyaç sahiplerinin evlerine gidilerek dağıtıyor.
Mahallellerde ihtiyaç sahiplerine Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan'ın katılımıyla yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi verildi.

Yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını belirten Bozan, iftar çadırları açmak yerine kentte yaşayan yoksul ailelere gıda yardımında bulunmak istediklerini söyledi.

Bu şekilde yoksul insanlara daha fazla ulaşma olanağı sağladıklarını belirten Bozan şöyle konuştu:
"Daha önce 3 bin aileye yardımda bulunacağımızı açıklamıştık. Ancak bize yapılan başvurularda büyük bir artış olunca bu sayısı 4 bine çıkardık. İlk önce köylerimizden başlayarak, yardımlarımızı yaptık. Şimdi ise kent merkezimizdeki mahallelerde yardım paketlerini dağıtıyoruz. Hiç kimseyi incitmeden eşit ve adaletli bir şekilde yardımlarımızı yapıyoruz. Artuklu kentimizde yaşayan bütün yoksullara ulaşma konusunda elbette eksikliklerimiz olacaktır. Bu eksikliklerimizi en aza indirme konusunda hem mahalle temsilcilerimizle hem de mahalle muhtarlarımızda koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Yardım paketleri çözüm olmada bir yere kadar olabilir. Halkımızın yaşadıkları sorunlarla birebir ilgilenerek, birlikte çözümler üreterek toplumsal belediyeciliği oluşturmayı esas alıyoruz."


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile