Mardin'de Belediye Çalisanlarina Promosyon Müjdesi

Mardin'de Belediye Çalisanlarina Promosyon Müjdesi

Mardin Büyüksehir Belediyesinin bir banka ile yaptigi protokol sözlesmesi ile belediye çalisanlarina defaten 7 bin 400 lira promosyon ödenecek.

Halk Hizmet Is Mardin Il Baskanligi ile Mardin Büyüksehir Belediyesi arasinda yapilan maas promosyon ihalesinin müjdesini HAK-IS Il Baskani Esref Cihan ve Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, yaptiklari açiklama ile verdi. Yapilan anlasma ile çalisanlara promosyon müjdesi veren Süzen, “Hizmet alimi personellerimiz ile alakali bankalarimizla arkadaslarimiz ve sendikamiz nezaretinde birlikte görüsmeler gerçeklestirildi.

Bizim açimizdan güzel ve sevindirici bir tablo oldu. O toplantida valimizin ifade ettigi en düsük maas kadar promosyon anlasmasi yapacagiz sözü vardi. Biz de o sözü gerçeklestirdik. Arkadaslarimiz, bankalarimiz ile görüsmeler gerçeklestirdiler ve su anda bugünlere gelme sebebimiz olan protokolü ortaya koydular. Su anda 2 bin 228 personelimize promosyon ödenecek. Diger protokolümüzü feshediyoruz. Banka ile de görüsmelerimizi gerçeklestirdik. Onlara da çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Personellere defaten olmak üzere 7 bin 400 lira ödenecegini bildiren Süzen, “Su an yeni protokolümüzü her bir personelimize defaten olmak üzere 7 bin 400 lira olacak sekilde Yapi Kredi Bankasiyla anlastik. En yüksek teklifi Yapi Kredi Bankamiz verdi. Onlara da herkesin huzurunda ayrica tesekkür ediyorum. Çok gayret gösterdiler. Özellikle genel merkez ayaginda çalistilar. Burada bir diger tesekkürü de sendikamiz hak ediyor diye düsünüyorum. Personelimizin hakkini ellerinden geldigince savunmaya gayret ediyorlar. Onlara da sizin huzurunuzda tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile