Mardin'de Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Midyat'ta 2 ayrı iş yerinde hırsızlık yapan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Midyat ilçesinde hırsızlığa karışan ve içerisinde üç şahsın bulunduğu bir aracın Mardin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı belirtildi.

Ekip otosuna çarpması neticesinde durdurulan araç içerisindeki üç şahıs yakalandığı belirtilen açıklamada, araç içerisinde yapılan aramada iki ayrı iş yerinden çalmış oldukları, 1 dizüstü bilgisayar, 2 yazıcı, 2 bilgisayar kamerası, 1 ses sistemi ve 1 hırsızlık yapmakta kullanılan levye ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan şahıslar Midyat ilçesinde gerçekleştirmiş oldukları 2 ayrı iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili Midyat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği, şahıslardan ikisinin tutuklanarak Midyat cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

Ayrıca yapılan incelemede üç şahsın da uyuşturucu madde kullandığı tespit edildiği belirtilen açıklamada, şüpheli şahıslar hakkında, kamu malına zarar vermek, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından da yasal işlem başlatıldığı belirtirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile