Mardin'de Saglik Çalisanlari AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Mardin'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca görev yapan saglik çalisanlari, Anadolu Ajansinin düzenledigi "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

Kiziltepe ilçe otogarinda asi çalismalarini sürdüren mobil ekipte yer alan saglik görevlileri, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve disinda çektigi fotograflari inceleyerek "haber", "yasam" ve "spor" kategorilerinde en begendikleri fotograflari seçti.

Doktor Sinan Karadas, yasam kategorisinde Mehmet Kumcagiz'in "Kuslarin dansi", spor kategorisinde Claudio Pasquazi'nin "Amansiz takip" ve haber kategorisinde Aytaç Ünal'in "Ilk kadin taarruz helikopteri pilotu" fotografini oyladi.

Anestezi Teknikeri Deniz Inan Yikilmaz da yasam kategorisinde Sebnem Coskun'un "Saglik çalisanlarinin sefkatli elleri", haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakus'un "Cigerlerimiz yandi" ve spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nin "Sampiyon Mete Gazoz" baslikli karesine oy verdi.

Doktor Karadas, AA muhabirine, bütün fotograflari çok begendigini belirterek, AA çalisanlarini tebrik etti.

Emegi geçen herkesi kutlayan Karadas, "Doga fotograflari da çok güzel. Fotograflari çok begendim. Her fotograf birbirinden güzel." dedi.

Anestezi teknikeri Yikilmaz da fotograflari çok begendigini dile getirerek, emegi geçenleri kutladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile