Mardin'deki Terör Saldırısı

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar: 'AK Parti teşkilatlarına yönelik bu saldırıların artmasının hiçbir izahı, insani ve demokratik yanı yoktur. AK Parti teşkilatları olarak sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz'

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin'deki terör saldırısına ilişkin, 'AK Parti teşkilatlarına yönelik bu saldırıların artmasının hiçbir izahı, insani ve demokratik yanı yoktur. AK Parti teşkilatları olarak sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Dündar, AK Parti İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, gece AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı önünde nöbet tutan güvenlik görevlilerine yönelik bir saldırı gerçekleştirildiğini, saldırıda 3 güvenlik görevlisinin yaralandığını belirtti.

Yaralanan güvenlik görevlilerinin tedavilerinin ardından, taburcu edildiğini anlatan Dündar, saldırıda parti binasında da hasar meydana geldiğini bildirdi.

Dündar, terör örgütünün hain saldırılarını kınadıklarını vurgulayarak, 'Terör örgütü burada siyasal alanı boşaltarak tek elden bir siyasi süreci başlatmak istiyor. Bu da ülkemiz, halkımız ve Ortadoğu coğrafyası için çok tehlikeli bir süreçtir.' diye konuştu.

'AK Parti teşkilatlarına yönelik bu saldırıların artmasının hiçbir izahı, insani ve demokratik yanı yoktur. AK Parti teşkilatları olarak sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullanan Dündar, şunları söyledi:

'Demokratik siyasetin önünü kapatmaya yönelik saldırıların, önümüzdeki süreçte bu saldırıları yapanlara ve alkışlayanlara döneceğinin çok iyi bilinmesi gerekiyor. Çünkü demokratik siyaset zeminini tıkadığınızda en büyük zararı siz görmüş olursunuz. Bu yanlışlıklardan dönülmesi halkımızın yararınadır. Bu yanlışlara, bu saldırılara alkış tutanların bir önce bu saldırıları telin etmesini bekliyoruz. Bir siyasi partinin ilçe teşkilatlarına, yöneticilerine yönelik saldırıların hiç kimseye faydası yoktur. Bunun yanında yer alanlar halkımız ve tarih önünde mutlaka hesap vereceklerdir.'

Bugün bazı ilçe ve köylerde çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını aktaran Dündar, her zaman vatandaşların arasında yer alacaklarını kaydetti.

Dündar, bu tür saldırıların AK Parti teşkilatlarının moralini asla bozamayacağını ve partilileri yıldıramayacağını sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile