Market ve Eczane Soyan Hırsızlar Yakalandı

Derince’de, bir eczane ve markette hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişi, güvenlik kameralarından tespit edilerek gözaltına alındı.

Şahıslar sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Derince Sırrı Paşa Mahallesi Çavdar Caddesi’nde bir eczane, 18 Mayıs gecesi kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. Eczanede gerçekleşen soygunda 20 kutu kadar ağrı kesici ilaç ve kasada bulunan bozuk paralar çalındı. Soygunun ardından Derince İlçe Asayiş Bürosu ekipleri, eczane kameralarıyla beraber çevredeki Mobese kameralarını inceledi ve şahısların daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkası olan Muharrem Ç. (20) ile Akın G. (20) olduğunu belirledi. Eczanede yaşanan hırsızlık olayından bir gün sonra Deniz Mahallesi Mektep Sokak’ta faaliyet gösteren bir market soyuldu. Bu soygunda 8 bin TL değerinde sigara ve alkollü içki çalındı.

Marketteki güvenlik kameralarını inceleyen polis, bu soygunu aynı şahısların gerçekleştirdiğini belirledi. Kimlikleri tespit edilen iki hırsızın Denizciler Caddesi’nde bulunduğunu öğrenen polis ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerini gören iki hırsız ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmek isteseler de başarılı olamadı. Polis ekiplerinin takibi sonucu gözaltına alınan şahıslardan Muharrem Ç.’nin 4 suçtan aranması olduğu ve 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi

Şahıslar, Derince Asayiş Büro Amirliği’nde alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile