Marketten 15 bin TL değerinde sigara çalan hırsızlar yakalandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde gece yarısı bir marketten 15 bin TL değerindeki sigarayı çalan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay İnö

Adana'nın Ceyhan ilçesinde gece yarısı bir marketten 15 bin TL değerindeki sigarayı çalan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay İnönü Bulvarı üzerinde bulunan bir markete saat 01.30 sularında meydana geldi.

Üç hırsız girmiş olduğu markette yaklaşık 1 saat süre içerisinde 15 bin TL değerindeki sigarayı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Bunun üzerine Ceyhan Asayiş Şube Amirliği ekipleri marketin yan komşu dükkânındaki kamera görüntülerini inceledi.

Polis, yapılan kamera incelemesinde hırsızların markete gece saat 01.36 sularında girdiğini ve saat 02.36'ya kadar kaldığını ve bu süre içerisinde 15 bin TL değerinde sigara çaldığını tespit etti.

Polis, kamera incelemelerinden yola çıkarak hırsızların eşkallerini tespit etmek için çalışmalara başladı. Asayiş polislerinin yürüttüğü kapsamlı çalışma sonucu eşkâlleri belirlenen üç hırsızı yakalamak için eş zamanlı adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda eşkali belirlenen zanlı yakalandı. Yakalanan iki zanlı polise vermiş olduğu itiraftan sonra hırsızlar, çalmış oldukları sigaraları biri aracılığıyla bir büfeye sattıklarını itiraf etti. Polis bunun üzerine sigaraları alan büfe sahibini ve buna bağlı olarak iki kişiyi daha gözaltına aldı. Çalınan sigaraları hırsızlardan satın alan büfeci ve aracı olan zanlı savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuksuz serbest bırakıldı.

Operasyonda gözaltına alınan zanlılardan Ozan Ö. ile Serhat Ö.'nün emniyetteki sorgusu tamamlandı. Sorgusu tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Öte yandan, polis firar olan Oğuz Ö.'yü yakalamak için çalışmala başlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile