Marmaray'da Temizlik Personeli, Kadin Güvenlige Biçakla Saldirdi

Marmaray'da Temizlik Personeli, Kadin Güvenlige Biçakla Saldirdi

Göztepe Marmaray Istasyonu’nda temizlik görevlisi olarak çalisan Çetin A., güvenlik görevlisi Gülnihal K.’yi biçakla yüzünden yaraladi. O anlar güvenlik kamerasina yansidi. Yüzünden biçaklanan kadina hastanede 40 dikis atildi.

Olay, Cuma günü aksam saatlerinde Göztepe Marmaray Istasyonu’nda meydana geldi. Iddiaya göre, istasyonda temizlik görevlisi olarak çalisan Çetin A. (36), ayni istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalisan Gülnihal K.’ye (34) biçagiyla saldirmaya basladi.

Gülnihal K., yüzünden aldigi biçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yigildi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan kadin ambulansla hastaneye kaldirdi. Hastanede tedavi altina alinan kadinin yüzüne 40 dikis atildigi ögrenildi.

Kin besledigi için saldirmis

Polis ekipleri tarafindan yakalanan Çetin A. gözaltina alindi. Çetin A. emniyetteki sorgusunda Gülnihal K.’ye kin besledigini, olayi bundan dolayi gerçeklestirdigini ifade etti.

11 ayri suç kaydi oldugu tespit edilen Çetin A., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Saldiri ani kamerada

Öte yandan olay ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde, istasyonda temizlik görevlisi olarak çalisan Çetin A.’nin yüzü maskeli ve kapüsonlu olarak, ayni istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalisan Gülnihal K.’ye biçakla saldirdigi yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile