Marmaris Belediyesi Bilim Parki 2'Nci Sinif Ögrencilerini Agirladi

Marmaris Belediyesi Bilim Parki 2'Nci Sinif Ögrencilerini Agirladi

Marmarisli çocuklarin bilimle tanistigi Marmaris Belediyesi Bilim Parki bu kez Ortaca’dan gelen ögrencileri agirladi.



Sehir içinden oldugu kadar sehir disindan da ilginin yogun oldugu Marmaris Belediyesi Içmeler Bilim ve Egitim Parki’nin son ziyaretçileri Ortaca’dan gelen özel bir okulun 2. sinif ögrencileri ve ögretmenleri oldu. Ortacali 60 ögrenci, okul müdür yardimcilari ve ögretmenleriyle birlikte çiktiklari ‘bilim’ temali okul gezisi kapsaminda Marmaris’e geldi. Ziyaretleri hakkinda bilgi veren Okul Müdür Yardimcisi Levent Gürel, çocuklarin Bilim Parki’nda çok eglendiklerini ve buradan memnun kaldiklarini ifade ederek bütün ilkokul kademelerini sirayla parka getireceklerini belirtti.



Müdür Yardimcisi Gürel konusmasini söyle sürdürdü, “Içmeler Atatürk Bilim ve Egitim Parki’ni sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ve burada yapilan etkinlikleri ilgiyle izliyorduk. Burada çok faydali, bilim içeren, çocuklarin ufuklarini açan, merak ettikleri seyleri yaparak ögrenmelerine imkan taniyan bir ortam olusturulmus burada. Bunun için basta Marmaris Belediyesi’ne ve burada bizimle çok yakindan ilgilenen personellere çok tesekkür ediyorum.”

Yaklasik 4 saat boyunca parkta zaman geçiren çocuklar dis mekandaki 14 çesit bahçeyi tanidi, kompost olusumunu ögrendi, bilmis ev bilimsel düzeneklerini yakindan inceledi. Çocuklar son olarak atölye çalismasina katilip, kisa film izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile