Marmaris Belediyesi, Çetibeli'nde Çöp Poseti Dagitti

Marmaris Belediyesi, Çetibeli'nde Çöp Poseti Dagitti

Marmaris’te bayram yogunlugu baslarken Marmaris Belediyesi de çevreye karsi duyarlilik olusturmak için Çetibeli’nde tatilcilere içinde çöp poseti bulunan torbalardan dagitti. Kontrol Noktasi’ni ziyaret eden Belediye Baskani Mehmet Oktay da tatilcilerden dogaya karsi duyarli olunmasini rica etti.



Her bayram sonrasinda ormanlik alanlar, sahiller, seyir tepeleri gibi noktalardan tonlarca çöp toplayan Marmaris Belediyesi bu bayram degisik bir çalismaya imza atti. 9 günlük bayram tatili için gelen tatilcileri ilçeye giris noktasi olan Çetibeli’nde karsilayan belediye ekipleri, dogaya karsi farkindalik olusturmak için tatilcilere içinde çöp poseti ve seker bulunan torbalardan dagitti.

Çetibeli Kontrol Noktasi’nda içinde çöp poseti, dezenfektan, islak mendil, seker ve Belediye Baskani Mehmet Oktay’in mesajinin yer aldigi torbalardan dagitan ekip tatilcilerden de büyük ilgi gördü. Ekipler 1000 adet torba dagitimi gerçeklestirdi.

Kontrol Noktasi’ni ziyaret eden Belediye Baskani Mehmet Oktay da bazi tatilcilere hos geldiniz diyerek torbalardan hediye etti. Marmaris’i ziyaret eden vatandaslara "hosgeldiniz" diyerek karsilayan Baskan Oktay, “Hep beraber agiz tadiyla bir bayram geçirmek için sizlerden çevremize karsi daha dikkatli ve duyarli olmanizi rica ediyorum. Dogaya sahip çikalim, Marmaris’in keyfini agiz tadiyla çikaralim” diye konustu.

Oktay, Kontrol Noktasi’nda görev yapan jandarma ve polis ekiplerini de ziyaret ederek kolayliklar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile