Marmaris Belediyesi, Kurban Kesim Alanlarinda Ikram Noktasi Olusturdu

Marmaris Belediyesi, Kurban Kesim Alanlarinda Ikram Noktasi Olusturdu

Marmaris Belediyesi, kurban kesim alanlarinda ikram noktalari kurdu. Makine Araç Parki ve Içmeler’de kurulan kesim alanlarinda vatandaslara çesitli ikramlarin sunulacagi alanlar 4 gün boyunca açik kalacak.



Marmaris Belediyesi ilçenin iki kurban kesim noktasinda ikram noktalari kurdu. Makina Araç Parki ve Içmeler’deki kurban kesim noktalarinda konuslandirilan ikram alanlarinda kurban kesimi için gelen vatandaslara ve görevlilere su, çay, çikolata, meyve suyu, bisküvi gibi ikramlarda bulunuluyor. Söz konusu ikram noktalari 4 gün boyunca açik olacak.

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da bayram sabahi hem Makine Araç Parki hem de Içmeler’deki kesim alanlarini ziyaret ederek son kontrolleri yapti ve kurban kestirmek için gelen vatandaslarla bayramlasti.

Marmaris Belediyesi olarak vatandaslarin daha rahat bir ortamda kurban ibadetlerini yapmalarini saglamaya çalistiklarini söyleyen Oktay, “Rahat bir ortam saglamak için ekiplerimiz 4 gün boyunca her iki noktada ikram servisleriyle vatandaslarimizin hizmetinde olacak. Kesilen kurbanlarin kabul olmasi dilegiyle, herkese kolayliklar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile