Marmaris Belediyesi'nden Çöp Uyarisi

Marmaris Belediyesi'nden Çöp Uyarisi

Yat Limani’nda yer alan restoranlara, bölgede kirliligin önüne geçmek için yaz sezonu öncesi çöp çikarma saatleri Marmaris Belediyesi tarafindan teblig edildi.

Sehir düzenini ve temizligini saglamak amaciyla yürütülen çalismalar kapsaminda Temizlik Isleri ve Zabita Müdürlügü ekipleri ortak bir çalismaya imza atti. Onlarca isletmenin hizmet verdigi Yat Limani bölgesindeki esnaflari gezen ekipler, çöp toplama saatleriyle ilgili isletmecilere bilgi verdi ve konuya iliskin yazili tebligatta bulundu. Belirlenen saatler disinda sokaga çöp birakan esnaflara cezai islem uygulanacagi bildirildi.

Temizlik Isleri Müdürü Zafer Yilmaz da tek tek esnafi dolasarak, belirtilen saatler disinda çöp çikartilmamasi konusunda hassas olmalarini istedi.

Yat Limani’ndaki isletmelere teblig edilen yazida, isletmelerin yayalarin çöp atmasi için yürüyüs yoluna konulan sepetlere çöp atmamalari, sizdirmaz posetlerde biriktirilen çöplerin araçlarin geçis saatinde çikartilarak çöp araçlarina teslim edilmesi gerektigi yer alirken, saatlere uymayan isletmelere Kabahatler Kanunu, Belediye Ceza Kanunu ve Çevre Kanunu geregince islem yapilacagi da belirtildi. Toplam 55 isletme yetkilisiyle birebir görüsen ekipler çalismanin Uzunyali Bölgesi, Kapali Çarsi ve teknelerin yer aldigi Saman Iskelesi’nde de yapilacagini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile