Travel Turkey Izmir Fuari, Fuar Izmir’de 16. kez kapilarini açti. Fuarda yer alan Marmaris Belediyesi, fuar ziyaretçilerinin yogun ilgisi ile karsilasti. Marmaris’in, ülkemiz için çok önemli bir bölge oldugunu kaydeden Baskan Mehmet Oktay, “Dünyaya açilan pencerelerden bir tanesiyiz. Birkaç yil üst üste çok ciddi olumsuzluklara maruz kaldik. Dünyanin en eski tur operatörünün iflasi, akabinde baslayan pandemi süreci ve sonrasinda yanginlar, seller yasandi. Ana pazarimiz Ingiltere, tüm operasyonlara kapaliydi ama birlikte hareket ederek sikintilarimizi geride birakmaya basladik. 2022 yaz sezonumuzu iyi geçirdigimizi ifade edebilirim. 2022 yilinda, pandemi öncesi yaz sezonuna hemen hemen ulastik. 2023 yilina dair hedeflerimizi artirdik. Basta Ingiltere olmak üzere diger pazarlarda da talep artisi yasaniyor. Iç pazarda da talep artisi var. Fuardaki standimiza ilgi fazla. Bu da 2023 sezonuna dair umutlarimizi yukarilara çekiyor” dedi.
“Rezervasyon için geç kalmayin”
Marmaris’in tatil için aranilan her seye karsilik verecek potansiyelde oldugunu ifade eden Baskan Oktay, “Eglencesinden dinlencesine; tarihinden kültürüne; sanatindan deniz, kum ve günesine kadar arzu ettiginiz her seye uygun fiyatlarla Marmaris’te ulasma imkanina sahipsiniz. Cografyamiz, dünyanin en essiz birkaç cografyasindan biri. Bu konuda kendimizi sansli hissediyoruz. Marmaris çok özel bir yer. Vatandaslarimizin Marmaris’te tatil yapmasi için çok geç kalmamalari önerisinde de bulunuyorum. Gerek yurt disindan gerek yurt içinden talep artmis durumda. Çok cazip sekilde sunulan erken rezervasyon firsatlarindan da faydalanmalari kendileri için daha iyi olacaktir” diye konustu.
Marmaris'e 2023'Te Yogun Talep
Marmaris Belediyesi, Travel Turkey Izmir Fuari’nda stant kurarak ziyaretçilere tanitim yapti. Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, geçen yillarda yasanan dogal afetlerin ardindan sikintilari geride birakmaya basladiklarini belirterek Marmaris için yurt içi ve yurt disindan 2023 sezonu için talep artisi oldugunu söyledi.



















