Marmaris'e Yabancı Gelin Geldi

Marmaris'te sayıları her yıl artan yabancı gelin geleneğine bir yenisi daha eklendi. Norveçli gelin Marmaris'te aşık olduğu garson Mustafa Sancar ile hayatını birleştirdi.

3 yıl önce tanıştığı Mustafa Sancar ile Norveçli gelin Birgitte Lökken Söby Marmaris Evlendirme Memurluğu'nda dünya evine girdi. Çiftin nikahını Marmaris Nüfus şefi Nurhan Emence kıydı.
Norveçli gelin nikah odasının kapısını açtığı zaman Norveç'te olan annesi May Paula ve arkadaşı Lise ile karşılaşınca yapılan bu büyük sürpriz karşısında şaşırdı. Uçak korkusu nedeniyle gelemeyecek sanılan gelinin annesi çifte sürpriz yaparak Marmaris'e geldi. Yabancı gelin ve annesinin duygusal buluşmalarında göz yaşlarını tutamadı.
Nikahtan önce heyecanlı oldukları gözlenen çift nikah saatini sabırsızlıkla beklediler. Türk damat çok heyecanlı bir gün yaşadığını belirterek; " Eşimin annesi gelmeyecek diye biliyorduk ama sürpriz yaptı. Uçak korkusu vardı böyle bir sürpriz beklemiyorduk. Çok heyecanlıydık bu sürprizle heyecanımız daha da arttı" dedi.
Gelin Birigitte ise annesinin sürprizinden dolayı çok şaşırdığını belirterek ; "Türkiye'yi ve Marmaris'i çok seviyorum çok mutluyum annemin gelmesiyle mutluluğum daha da arttı" diye konuştu.
Nurhan Emerce ve şahitler huzurunda kıyılan nikahtan sonra konuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile