Marmaris Ile Köycegiz'deki Orman Yanginlarina Havadan Müdahale Yeniden Basladi

Marmaris'te yangin söndürme çalismalarina, Azerbaycan Olaganüstü Haller Bakanligina bagli 100 kisilik grup da destek veriyor.

Mugla'nin Marmaris ile Köycegiz ilçelerindeki orman yanginlarini söndürme çalismalarina devam ediliyor.

Armutalan Mahallesi Sirinyer mevkisindeki ormanlik alanda çikan yangin, rüzgarin da etkisiyle yayilarak Içmeler, Turunç, Osmaniye, Bayir, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ile Orhaniye mahallelerinde etkili oluyor.

Yangini kontrol altinda tutmak için ekipler, karadan gece boyunca çalismasini sürdürdü. Sabahin ilk isiklariyla iki ilçede de hava araçlari çalismalara yeniden basladi. Bölgeye sevk edilen 9 helikopter ve 3 uçak yanginlara havadan müdahale ediyor.

Azerbaycan Olaganüstü Haller Bakanligina bagli 100 kisilik grup da Marmaris’te yangin söndürme çalismasina destek veriyor. Büyüksehirler, çevre illerden gelen itfaiye, arama kurtarma ekipleri ve vatandaslar da yangin söndürme çalismalarina destek oluyor.

Köycegiz ilçesi Agla Mahallesi'ndeki ormanlik alanda baslayan, Beyobasi, Sazak Mahallesi'ne kadar ulasan yanginin da kontrol altina alinmasi için havadan ve karadan müdahale sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile