Marmaris Kaymakamı Serdar Polat'ın 10 Kasım Mesajı

Marmaris Kaymakamı A

Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat, "Türk Milleti, bağımsızlık, çağdaşlık ve bilim yolunda ilerlemesinin baş mimarı olan ölümsüz önderiyle ve O'nun kurduğu Türkiye Cumhuriyet'iyle bu gün bir kez daha haklı olarak gurur duymaktadır" dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72. ölüm yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kaymakam Polat, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk'ü 72. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını kaydetti.
Kaymakam Polat mesajında; "Büyük Atatürk'ün, bize emaneti olan Cumhuriyetimizi, yaşatmak ve yüceltmek görevinin kutsallığının daha çok farkında ve bilincindeyiz. Ulusal Destanımızın yaratıcısı, eşsiz kahraman Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında, Cumhuriyetimizin emanetçisi olarak bizlere gösterdiği "çağdaşlaşmak hedefi"nde kararlılığımız ve yürüyüşümüz devam edecektir. Ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde, büyük kurtarıcımız, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bizlere düşen görev, Atatürk'ün çizdiği bu çağdaş yolda geleceğimizi belirlemek amacıyla var gücümüzle çalışmaktır. Her ne kadar birileri bu birlikteliği ortadan kaldırmaya gayret sarf etseler de büyük Türk milleti, birlik, beraberlik içerisinde onun açtığı aydınlık yolda sonsuza kadar yürüme azmi ve kararlılığı içinde olacaktır" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile