Marmaris MHP’den Tıp Bayramı Ziyaretleri

Marmaris MHP’den Tıp Bayramı Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Ali Aygün ve yönetim kurulu üyeleri Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Marmaris İlçe Başkanı Ali Aygün ve yönetim kurulu üyeleri Marmaris Sağlık Grup Başkanlığı ve bazı hastanelerde ziyaretlerde bulunarak doktorlara çiçek verdiler.

Aygün yaptığı açıklamada, “İnsanların sağlığı için mücadele etmeyi kendilerine meslek edinmiş tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlarım. Sosyal Devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir ve sağlıklı hayat insanların vazgeçemeyeceği en temel haklardan birisidir. Bunu sağlayabilmek için sağlık çalışanların her türlü sorunu ivedilikle çözülmelidir. Sağlık çalışanlarını sadece mecbur kaldığımızda hatırlamaktan ziyade her zaman yanlarında olmalıyız. Sağlık çalışanlarının ruhen ve bedenen görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için hepimizin elini taşın altına koyması lazımdır” diye konuştu.

Türk doktorlarının çalışma azminin her zaman arttığını belirten Aygün; “Kendisini sürekli geliştiren sağlık personelimize, bizler için gösterdiği fedakarlıklardan dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.İnsan yaşamını en yüce değer bilen sağlık çalışanlarımızın Tıp bayramını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum.İnsanların sağlığı için mücadele etmeyi kendilerine meslek edinmiş tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlarım” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile