Marmaris Sokaklarina Kadin Eli Degiyor

Marmaris Sokaklarina Kadin Eli Degiyor

Marmaris Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’nde görevlendirilen 5 kadin personel Marmaris sokaklarini temizlemeye basladi. Sariana, Beldibi, Hatipirimi, Çildir ve Siteler mahallelerinde göreve baslayan kadin personeller vatandaslarin ve esnafin da takdirini topluyor.

Kadin personelin birçok birimde agirlikta oldugu Marmaris Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlügü’nden sonra Temizlik Isleri’nde de kadinlar sahada çalismaya basladi.

Bir hafta önce görevlendirilen 5 kadin personel, erkek çalisanlarla birlikte Marmaris sokaklarini temizlemeye basladi.

Gizem Genç, Yasemin Zaimoglu, Nilgün Bagsi, Rahime Erdil ve Ayse Yildiz Agri’dan olusan saha ekibi Sariana, Beldibi, Hatipirimi, Çildir ve Siteler mahallelerinde sabahin erken saatlerinden aksama kadar sokaklari gezerek temizligi gerçeklestiriyor.

Islerini severek yaptiklarini söyleyen kadin personeller, Marmaris’i güzellestirmek için büyük gayret gösterdiklerini belirterek “Esnafimizdan ve halkimizdan büyük ilgi görüyoruz, bunun için tesekkür ediyoruz. Vatandaslarimizdan ve esnafimizdan temizlik konusunda bize yardimci olmalarini talep ediyoruz. Marmaris’i hep birlikte temiz tutalim. Özellikle sigara izmariti, kabuklu kuruyemis ve çekirdekleri atmamalarini rica ediyoruz” diye konustu.

Marmaris sokaklarini kadin temizlik isçilerine emanet eden Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay ise “Park ve Bahçeler müdürlügümüzün ardindan Temizlik Isleri’nde de sahada kadin personel istihdam ettik. Parklarimiz ve sokaklarimiz kadinlara emanet. Onlarin sayesinde temizlik konusunda duyarliligin artacagina inaniyorum. Ellerine, emeklerine saglik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile