Marmaris'te Emek Temali Fotograf Sergisi Açildi

Marmaris'te Emek Temali Fotograf Sergisi Açildi

Marmaris Belediyesi ve MARFOD isbirligi ile düzenlenen ‘Emek’ temali fotograf sergisi AKM’de açildi.

Marmaris Belediyesi, 1 Mayis Emek ve Dayanisma gününde anlamli bir sergiye ev sahipligi yapti. Marmaris Fotograf Dostlari Dernegi (MARFOD) ile birlikte hayata geçirilen projesinde açilan ‘Emek’ konulu sergi Armutalan Kültür Merkezi’nde açildi. Belediye emekçilerinin pandemi döneminde çekilen fotograflarinin da yer aldigi serginin açilisini Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay yapti.

MARFOD’un kurulusunun 15. yili etkinlikleri arasinda da yer alan sergide belediye çalisanlarinin yani sira bal üreticileri, çiftçiler, balikçilar, halicilar, madenciler gibi çok sayida emekçinin fotograflari yer aldi. 25 fotograf sanatçisinin eserlerinin yer aldigi serginin açilisini MARFOD Baskani Hayriye Güngör ile birlikte gerçeklestiren Baskan Oktay, tek tek tüm eserleri inceleyerek fotografi çeken üyeden bilgi aldi.

Baskan Mehmet Oktay, “Böyle özel bir günde anlamli bir sergiye ev sahipligi yapiyoruz. Belediyemizdeki emekçiler basta olmak üzere ülkemizin degisik yerlerinde alin teri döken vatandaslarin fotograflarinin yer aldigi sergiyi hazirlayan MARFOD üyelerini tebrik eder, bir kez daha 1Mayis Isçi Bayrami’ni kutlarim” dedi.

Sergi 1 ay süreyle açik olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile