Marmaris'te 'Hos Geldin Bebek' Projesi Mutluluklara Ortak Oluyor

Marmaris'te 'Hos Geldin Bebek' Projesi Mutluluklara Ortak Oluyor

Marmaris Belediyesi, bir yil önce baslayan ‘Hos Geldin Bebek’ projesiyle bebek sahibi olan ailelerin sevincine ortak oluyor. Bugüne kadar 130 eve misafir olan ekipler, içinde yeni dogan bebek ürünlerinin bulundugu çantayi hediye ediyor.



Marmaris Belediyesi, yaklasik 1 yil önce baslattigi ‘Hos Geldin Bebek’ projesiyle yeni bebek sahibi olan ailelerin sevincine ortak oluyor. Bugüne kadar 130 aileyi ziyaret eden Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri, Belediye Baskani Mehmet Oktay’in tebrik mesajini ileterek içinde yeni dogan bebek ürünlerinin bulundugu çantayi hediye ediyor. Içerisinde zibin, bebek bezi, pudra, islak mendil, pisik kremi gibi malzemelerin bulundugu çantanin hediye edildigi proje çerçevesinde Marmaris Belediyesi’nin çagri merkezini arayarak talepte bulunan ailelere ulasilmaya devam ediliyor.

Bu projeyle amaçlarinin ailelerin bebek sevincine ve heyecanina ortak olmak oldugunu söyleyen Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Sosyal belediyecilik anlayisiyla her zaman halkimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Hos Geldin Bebek projesinde de ekiplerimiz bugüne kadar 130 ailemize misafir oldu. Onlarin sevincini paylasarak küçük hediyelerden verdi. Yeni dogan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayirli bir evlat olmalarini temenni ediyor, uzun ve mutlu bir ömür diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile