Marmaris'te Kasksiz Trafige Çikanlara Agir Cezalar Yaziliyor

Marmaris'te Kasksiz Trafige Çikanlara Agir Cezalar Yaziliyor

Mugla’nin Marmaris ilçesinde trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimlerine hiz kesmeden devam ediyor. Ilçenin farkli sokaklarinda farkli saatlerde yapilan denetimlerde kaski olmayan sürücülere para ve ehliyetten puan kesme cezasi yaziliyor.



97 bin nüfuslu Marmaris’te yaz sezonun baslamasi ile birlikte iki katina çikan yasayan sayisi ile birlikte trafikte de araç sayisinda ciddi artislar basladi.

Marmaris’te 37 bin olan tescilli motosiklet sayisi neredeyse üç katina çikarak 90 bini buldu. Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Amirligi ekipleri ilçenin farkli sokaklarinda sok denetimler ile kask takmayan sürücüleri kazalarda yaralanma riskine karsi uyarip kask takmama cezasi ile ehliyet puani cezasi kesiyor. Ayrica elektronik denetleme sistemi kameralari ile siki takip altinda olan Marmaris trafiginde kask takmayan sürücülerin plakasinin kayitli olduklari adreslere cezalari gönderiliyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Sube amirliginden yapilan açiklamaya göre Marmaris’in tüm sokaklarinda denetimlerin devam edecegi, para cezalarindan ziyade vatandaslarin önce can güvenligi açisindan kask takmalarinin zorunlu oldugu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile