Marmaris'te Saganagin Ardindan, Günesli Hava Turistleri Çarsiya Akin Ettirdi

Marmaris'te Saganagin Ardindan, Günesli Hava Turistleri Çarsiya Akin Ettirdi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde aksam saatlerinde baslayan ve öglen saatlerine kadar devam eden saganak yagisin ardindan turistler çarsi pazara akin etti. Sabah su baskini ile gözlerini açan çarsi esnafi ögleden sonra da turist yogunlugunu görünce moralleri düzeldigini belirtti.



Dünyanin ve ülkemizin en gözde turizm kentlerinden olan Marmaris’te öglen saatlerine kadar etkisini gösteren saganak yagis yerini günesli havaya birakti. Serin ve günesli havayi firsat bilen turistler kapali çarsi ve yat limaninda alisveris yaparak günlerini degerlendirdi.

Sabah saatlerinde saganak yagisin etkisi ile su basan kapali çarsi esnafi daha önce tamir için dilekçe verdiklerini ve yetkililerden su baskinlarina karsi önlemlerin arttirilmasini istedigini belirtirken hizlica toparlanip gelen müsterilere hizmet vermeye basladilar.

Marmaris ilçe merkezindeki kapali çarsida gezen Ingiliz turist Rob Harley ‘’ Ingiltere’den tatile geldik, burada otelde kaliyoruz, yagmur yaginca çarsiya çikmak istedik burasi da üstü kapali oldugu için gezip alisveris yapmaya geldik ‘’ dedi.



Kapali Çarsi esnaflarindan Ugur Dalgiç ‘’ Evet yagmurun ardindan turistler alisveris için buraya geldiler, hayalleri belki güneslenip denize girmekti ama yaginca bizim isimize yaradi mutluyuz ‘’ seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile