Marmaris'te Su Sporlari Turistlerin Vazgeçilmezi Oldu

Marmaris'te Su Sporlari Turistlerin Vazgeçilmezi Oldu

Mugla’nin Marmaris ilçesine gelen turistler yaz tatillerinin en eglenceli aktivitelerinden olan su sporlari ile tatillerinin keyfini çikariyor.

Dünyanin ve Türkiye’nin en gözde turizm kentlerinden olan Marmaris’te bu yaz sezon erken basladi.

Marmaris’e gelen tatilciler günesin ve sahilin tadini çikarip, aksiyon ve eglence için su sporlarini tercih ediyor. Tatilciler, bir teknenin ardina baglanmis parasüt ile Marmaris’i gökyüzünden izleyip, jet- ski ile denizin derinlerine açilip, tatile birlikte geldikleri aileleri ve arkadaslari ile fotograf ve video çektirerek güzel anilar biriktiriyor.

25 yillik turizmci 13 yillik su sporlari isletmecisi Cüneyt Aslan "Sezonumuz çok iyi gidiyor sükür, Ingiliz ve Arap müsteriler yogunlukta, Ingilizlerin çok olmasi bizler için iyi oldu, Rus, Ukrayna pazarinin olmamasinda her hangi bir sikinti yasamadik " dedi.

Aslan, aktivite yapan tatilcilerin güvenlikleri için de "Deniz de bekleyen bes teknemiz ve kaptanimiz var, can kurtaranlarimiz var olabilecek her hangi bir durumda hemen müdahale edebiliyoruz" seklinde konustu.

Aileleri ile su sporlari aktiviteleri yapan Ingiliz turistler ise çok eglendiklerini belirtti.

Aktivitelerin fotograf ve videolarini kayit altina alan Erkan Perhiz "Biz su sporlarinda fotograf ve görüntü bölümünü idare ediyoruz, gelen turistler buradaki hatiralarini kayit altina almak istiyorlar. Çektigimiz görüntülerden gayet memnun kaliyorlar, hem eglencelerini hem de Marmaris’in essiz görüntülerini çekiyoruz. Bu sene sezonumuz erken basladi.

Pandemi dolayisi ile iki yildir geç açiliyorduk, bu yil Mart ayinin ikinci yarisinda açtik. Ingilizler ve Avrupa ülkelerinden gelen turistler ile basladik sonra Arap ülkelerinden gelenler oldu. Simdi Rusya’dan uçaklar gelmeye baslayacak daha iyi olacak diye düsünüyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile