Marmaris'te Yangin Söndürme Ekiplerine Maras Dondurmasi Ikram Edildi

Marmaris'te Yangin Söndürme Ekiplerine Maras Dondurmasi Ikram Edildi

Kahramanmaras Alpedo ve Kervan Lezzetler Gurubu Marmaris’te çikan orman yanginini söndürmek için canla basla çalisan kahramanlara dondurma ikraminda bulundu.

Kahramanmaras’tan yola çikan dondurma araci afet bölgesine ulasti. Yangina müdahale eden görevlilere Maras dondurmasi dagitildi. Aslen Kahramanmarasli olan Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci Kahramanmaras’tan gelen dondurmalari bizzat yangin söndürme ekiplerine kendisi ikram etti.

Alpedo ve Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu, “Kervan Lezzet Grubu olarak Marmaris’te çikan yangini içimiz aciyarak, içimiz yanarak takip ettik. Yani gerçekten Türkiye için, Marmaris için çok kötü bir yangindi. Burada tabi ki devletimiz bütün imkânlarini seferber etti. Biz de bu afeti Kervan Lezzet Grubu olarak üç gün boyunca izledik. Orada neler yapabiliriz, nasil destek olabiliriz diye hep düsündük. Tarim ve Orman Bakanimiz hemserimiz Vahit Kirisci’yi bizzat telefonla arayarak geçmis olsun dileklerimizi kendisine aktardik. Tabi ki orada 4 bin kisiyle seferber olunmus. Devletimiz bütün imkanlarini seferber etmisti. Bizde Kervan Lezzet Gurubu olarak oradaki kardeslerimize destek olma istegimizi Bakanimiza ilettik. Orada canla basla çalisan kahramanlarimiza dondurma ikram etmek istiyoruz dedik. Sayin bakanimiz da çok tesekkür etti. Tabii ki orada Sadece Tarim ve Orman Bakanimiz yoktu. Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu Beyefendi de oradaydi. Iki bakanimiz, bakan yardimcilarimiz, Orman Bakanligimizdaki tüm personel kardeslerimiz, polisimiz, askerimiz, jandarmamiz, oradaki bulunan halkimiz bu yangini söndürmek için gecesini gündüzüne kattilar. Çok sükür 72 saat içerisinde yangin sönmüs oldu“ dedi.

Kervancioglu, “Bizler de Kahramanmaras’tan Alpedo ve Kervan Lezzet Grubu olarak, dondurma aracimizi çikarttik. Su anda dondurma aracimiz orada afet bölgesinde. Sayin Bakanimiz Kirisci gelen dondurmamizi tüm oradaki çalisan kardeslerimize bizzat kendisi ikram etti. Allah bizi bu yanginlarin tekrarindan korusun diyorum. Allah devletimize vatandaslarimiza, bir daha böyle afetler göstermesin. Orada bütün emegi geçenlerden Allah razi olsun diyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile