Marmaris'teki Apart Sahibi Serbest Birakildi

Marmaris'teki Apart Sahibi Serbest Birakildi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde aparttan çikmayan kiracisinin kapisina kimyasal sivi döktügü iddiasi ile gözaltina alinan apart sahibi adli kontrol sarti ile serbest birakildi.



Olay, Marmaris ilçesi Çildir Mahallesi’nde yasanmisti. Edinilen bilgiye göre, bir adresteki isletmeden gelen kimyasal gaz zehirlenmesi ihbari üzerine adrese çok sayida itfaiye, saglik ve polis sevk edildi. Olay yerinde yapilan incelemede isletme sahibi H.G.U. isimli sahsin, aparttan yogun bir koku geldigini ve 203 numarali odada kalan kiracilarinin kendisini suçladigini, apartin temizlik görevlisinin yeni temizlik yaptigini, temizlik maddelerini yanlis karistirdigini düsündügü bilgisini verdigi ögrenildi. Apartta kalan kiracilar ise apart isletmecisinin kapiyi açip içeri bir gaz sikip kapiyi kapatip kaçtigini, bu gaz neticesinde nefes alamadiklarini, isletme sahibinin kendilerini çikartmaya çalistigini bu konuyla alakali daha önce sikayetçi olduklarini ve adli süreçlerinin devam ettigini, bir kaç gün önce isletme sahibinin ’Ben sizi kendi yöntemlerimle çikaririm’ tarzi söylemleri oldugunu’’ iddia etti. Yasanan olayda gazdan etkilenen 5 kisi hastaneye kaldirilmisti.

“Biber gaziymis”

Olayin ardindan apart sahibi H.G.U. gözaltina alindi. Polis tarafindan yapilan incelemede apartta kimyasal bir içerik kullanildigi tespit edilemezken, olayin yasanan tartisma aninda iddiaya göre biber gazinin kullanimi ile alakali oldugu, gazdan etkilenen 5 kisinin ise tedavilerinin ardindan taburcu oldugu ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan apart sahibi H.G.U. ise sevk edildigi mahkeme tarafindan adli kontrol sarti ile serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile