Marmarisli Ilkokul Ögrencilerinden Örnek Etkinlik

Marmarisli Ilkokul Ögrencilerinden Örnek Etkinlik

Mugla’nin Marmaris Ilçesi Sehit Ahmet Benler Ilkokulu 3. sinif ögrencileri ’Degerler Çinari ve Mavi Yesil Okullar’ projesi dahilinde 150 ögrenci halk plajinda bulusarak çevre ve sahil temizligi yapti.



Etkinlige Sehit Ahmet Benler Ilkögretim Okulu Müdürü Oktay Yildirim, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Can Akgül, okul ögretmenlerinden Ayse Cesur, Seniz Balli Fakili, Elif Sirin Ocaktan, Arzu Çelik, Salih Bölük 3/A-B-H-F-K ögrencileri ve gönüllü veliler katildi.

Böyle bir etkinlige katildigi için çok mutlu oldugunu ifade eden 3. sinif ögrencisi Nehir Bayraktar, "Çok mutluyum. Iyi ki bu etkinlik var. Hem dogamizi korumus olduk, hem de eglenmis olduk" dedi.



Ögrencilerden Almina Bektas da, "Mavi Yesil Okullar Projesi kapsaminda 3-F sinifi olarak yer almak gerçekten çok gurur verici. Bu programa sinifça uygun oldugumuzu düsünüyorum. Dogayi kirletmememiz gerektigini herkese söylersek dogamiz temiz kalir ve kirletmemis oluruz" diye konustu.



Eldivenlerini takarak, Uzunyali Sahili’nden baslayip yaklasik 1 kilometre boyunca kiyidaki çöpleri temizleyerek yürüyen ögrenciler, toplam 10 torba çöp topladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile