MARSİFED Sinerji Toplantısı

Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED) Sinerji Toplantısı, Bursa'da yapıldı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamaya göre, federasyona bağlı derneklerin yöneticileri ile üyelerini bir araya getiren sinerji toplantısı, Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Evi'nde gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, kendilerinin de üyesi oldukları MARSİFED’i ve bu federasyona bağlı dernek temsilcilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BUSİAD’ın, kurulduğu 1978 yılından bu yana Bursa iş dünyasının sesi olmaya devam ettiğini belirten Baylan, toplumun refahını artırmak adına hayata geçirdikleri projelerin tam anlamıyla amacına ulaşması için iş birliğinin şart olduğunu ifade etti.

Baylan, bu noktada MARSİFED çatısı altında her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirterek, sürdürdükleri sinerjinin katlanarak artması temennisinde bulundu.

MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Karademirler de toplantıya ev sahipliği yapan BUSİAD’a teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile