'Masallar Diyari' Ve 'Pamuk Prenses' Tiyatrolari Anasinifi Ögrencileri Için Oynandi

'Masallar Diyari' Ve 'Pamuk Prenses' Tiyatrolari Anasinifi Ögrencileri Için Oynandi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde Sehit Aydin Berber Anadolu Lisesi ögrencileri sosyal sorumluluk çerçevesinde düzenlemis oldugu  “Masallar Diyari” ve “Pamuk Prenses” adli tiyatrolari anasinifi ögrencileri için oynadilar.

Çaycuma Kültür Merkezi’nde ana sinifi için gerçeklestirilen tiyatroda; çocuklar için dogayi ve çevreyi sevme, temiz tutma, koruma; meyve, sebze yeme aliskanligi kazandirma, iyiligin gücü, arkadasligin önemi gibi sosyal mesaj içerigi tasiyan tiyatrolari anasinifi ögrencilerini kahkahaya bogdu. Oynanan tiyatrolara ilgi büyüktü. Oyuncular sahneye, seyirciler salona sigmadi.

Sonrasinda ise sanatsal faaliyetler olan Sinasi’nin “Sair Evlenmesi” ve Turgut Özakman’in “Ah Su Gençler ” adli eserlerinden uyarlanan tiyatrolar lise ögrencileri tarafindan oynandi. Tiyatro izleyenler arasinda Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas ve Sube Müdürü Nusret Parlak da yer aldi.

Ögrenciler performanslariyla seyircilerden tam not alirken disiplinli ve özverili çalismanin bir ürünü olan tiyatro büyük bir ilgiyle izlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile