Maskesiz Sahis Polisi Görünce Yüzünü Sapkayla Kapatti

Maskesiz Sahis Polisi Görünce Yüzünü Sapkayla Kapatti

Bolu’da, korona virüs denetimi yapan polis ekiplerini gören maskesiz vatandas yüzünü sapkayla gizlemeye çalisti. Ekiplerin uyardigi sahis elindeki maskesini takarak uzaklasti.

Bolu’da, korona virüs vak’alarinin son günlerde hizli artis göstermesi ve ögrencilerin de gelmesiyle birlikte nüfus artisinin yasanmasinin ardindan kentin en islek caddesi olan Izzet Baysal Caddesi’nde polis ekipleri denetim yapti. Ekipler caddede yaptiklari denetimlerde maske takmayan ve kurallara uymayanlara uyarilarda bulundu.

Polisi görünce ne yapacagini sasirdi

Maskesini elinde tasiyan bir vatandas polis ekiplerini görünce önce yüzünü sapkayla gizleyerek kaçmaya çalisti. Polisin kendisini fark ettigini anlayan vatandas daha sonra yapilan uyariyla birlikte elindeki maskesini takti.

Koptu dedigi maskesini polis cebinde buldu

Bisikletiyle caddede ilerleyen maskesiz bir genci durduran ekipler, gençten maskesini takmasini istedi. Gencin maskesinin koptugunu söylemesi üzerine polis memuru sahsin cebindeki maskeyi gördü. Polisin maskeyi isaret etmesi üzerine genç cebinden çikardigi maskeyi takarak uzaklasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile