MASKI, 2022'De Dere Yataklarinin Güvenligi Için Çalisti

MASKI, 2022'De Dere Yataklarinin Güvenligi Için Çalisti

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 2022 yilinda dere yataklarinda vatandasin can ve mal güvenligini koruma altina almak için 28 mahalledeki 161 noktada 188 adet menfez montaji yapti. 21 mahallede de 12 kilometre panel çit imalati gerçeklestirildi. Yapilan bu önemli hizmete 10 milyon TL yatirim yapildi.

MASKI Genel Müdürlügü, 2022 yilinda da dere yataklarinda yürüttügü islah çalismalarinda hiz kesmedi. Özellikle kirsal yerlesim yerlerinde vatandasin can ve mal güvenliginin saglanmasi için Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi bünyesinde gerçeklestirilen çalismalar vatandasin da takdirini kazandi. 2022 yilinda kirsal mahallelerde yol geçislerini ve tarim arazilerine ulasimi kolaylastiran 188 adet menfez imalati yapildi. Islah çalismalari noktasinda güvenligin en üst seviyeye tasinmasi için de 12 kilometre korkuluk imalati gerçeklestirildi.

Koruge boru montajlariyla da su akisini saglikli hale getiren MASKI, 72 mahalledeki 140 noktada 1070 metrelik imalat yapti. Hayata geçirilen çalismalara 10 milyon TL yatirim yapildi.

Yapilan çalismalar hakkinda konusan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, “Manisa’mizda vatandaslarimizin can ve mal güvenligini saglama noktasinda dere yataklarinda önemli çalismalar yapiyoruz. Bunlardan biri olan menfez imalatlarimizla yol geçis noktalarinda su aksini 2022 yilinda da saglikli bir yapiya kavusturduk. Daha saglikli bir sistemin oturmus olmasi için yaptigimiz çalismalara panel çit imalatlarimizi da ekleyerek, dere yataklarinda topyekun güvenlikli bir yapiya imza atiyoruz. 2022 yilinda 188 adet menfez montaji ve 12 kilometre de panel çit imalati gerçeklestirdik. Koruge boru montajlarimiz ile de vatandasimizin yagisli havalarda yol geçislerinde herhangi bir sikinti yasamasinin önüne geçtik. 2023 yilinda da Manisa’mizda dere yataklarinda yürüttügümüz çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile