MASKI'den 2,5 Milyon Tl'lik Menfez Yatirimi Geliyor

MASKI'den 2,5 Milyon Tl'lik Menfez Yatirimi Geliyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 2,5 milyon TL yatirim ile 17 ilçede 25 mahallede 130 adet menfez imalati gerçeklestirecek.

MASKI Genel Müdürlügü, yol geçislerini güvenli hale getirmek için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi bünyesinde il genelindeki muhtelif noktalarda tespiti yapilan 25 mahallede 130 adet menfez imalati gerçeklestirmek için proje hazirladi. Hazirlanan projenin ardindan ihaleye çikilarak imalatlar öncesinde son adim da tamamlandi. MASKI Genel Müdürlügü, yilsonuna kadar 2,5 milyon TL’lik yatirimi tamamlayarak yol geçislerini güvenli hale getirip, vatandasin can ve mal güvenligini koruma altina alacak.

MASKI Genel Müdürlügü geçtigimiz yillarda da birbirinden önemli menfez imalatlari gerçeklestirdi. Kurum bünyesinde 17 ilçede 249 farkli noktada menfez imalatina imza atilmisti.

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, “Yagisli havalarda Manisalilar herhangi bir sikinti yasamasin diye dere yataklarindaki islerimizden menfez imalatlarina kisa bir süre içerisinde baslayacagiz. Gerek kendi ekiplerimizin incelemeleriyle gerekse de mahallelerimizden gelen talepler sonrasinda listemizi hazirlayarak, ihaleye çiktik ve ter teslimlerini yaptik. Hayirlisiyla çalismalarimizi hayata geçirecegiz. Hayata geçirecegimiz çalisma ile dere geçislerini güvence altina alarak vatandasimizin herhangi bir magduriyet yasamasinin önüne geçmis olacagiz. Tecrübeli bir ekibe sahibiz ve ekip arkadaslarimizla basarili islere imza atiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün vizyonu dogrultusunda vatandaslarimizin yararina hizmet üretmeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile