Maski'den Afyon Ekibine Kartlı Sayaç Bilgilendirmesi

Maski'den Afyon Ekibine Kartlı Sayaç Bilgilendirmesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nde görevli Su ve Kanalizasyon Müdürleri, Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ön ödemeli kartlı sayaçlarla ilgili bilgi aldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, elektronik kartlı su sayacı sürecindeki çalışmaları diğer belediyelere de örnek oldu. Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde görev yapan Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci, Su İşleri Teknik Müdürü Hüseyin Önder MASKİ Abone İşleri Daire Başkanlığına geldi. Abone İşleri Dairesi Şube Müdürü Kerem Çetin’i ziyaret eden ekip, kartlı su sayacı uygulamasını illerinde uygulayacaklarını, bunun içinde MASKİ Genel Müdürlüğüne gelip bilgi aldıklarını belirtti.

MASKİ Abone İşleri Dairesi Şube Müdürü Kerem Çetin, 4-5 aydır Afyonkarahisar Belediyesi ile iletişimde olduklarını ifade etti.

Uygulamayı sağlıklı, sürdürülebilir ve seri bir şekilde yürütebilmek için MASKİ’yi ziyaret ettiklerini belirten Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci, ilk etapta illerinde 2 bin 500 aboneye kartlı su sayacı sistemini uygulayacaklarını söyledi.

Kahveci, “Sistemi uygularken herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına sürecin nasıl işlediğine dair MASKİ’ye gelerek bilgi almak istedik. Zaten bir süredir fikir alışverişinde bulunuyoruz. MASKİ, elektronik kartlı sayaç sistemini başarı ile uygulayan belediyelerden biri. Bize yardımcı oldukları için herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile