MASKI, Deprem Bölgesinde

MASKI, Deprem Bölgesinde

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Burak Aslay, deprem bölgesinde görev yapan MASKI ve Sehzadeler Belediyesi ekipleri ile bir araya geldi, çalismalari yerinde inceledi.

MASKI Genel Müdürlügü, deprem felaketinin yasandigi Kahramanmaras’ta da yaralarin sarilmasi için tüm ekipleri ile çalismalarini sürdürüyor. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, depremin aci simgelerinden biri haline gelen Kahramanmaras’taki Ebrar Sitesinde devam eden enkaz kaldirma çalismalarini yerinde takip etti. MASKI Genel Müdürlügü ekiplerinin çalismalari ile ilgili bilgi alan Genel Müdür Burak Aslay, bölgede görev yapan Sehzadeler Belediyesi ekipleri ile de bir araya geldi.

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Kahramanmaras’ta görev yapan personel ile bir araya geldigi programda, Kahramanmaras Türkoglu ilçesi AFAD Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Afyon Vali Yardimcisi Nurullah Kaya ile de görüserek yapilan çalismalari degerlendirdi.

“Ilk günden itibaren tüm ekiplerimiz ile bölgenin hizmetindeyiz”

Genel Müdür Aslay, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlariyla depremin ilk dakikalarindan itibaren tüm ekiplerimizi koordine ederek, bölgeye gönderdik. Kahramanmaras’ta da yaralarin sarilmasi Için is makinelerimiz, araçlarimiz ve personellerimiz su an da görevlerini sürdürüyor. Arama kurtarma çalismalarinin tamamlandigi alanlarda enkaz kaldirma islerinin baslamasi ile diger tüm birimlere bu noktada yardimci oluyoruz. Ekiplerimize görev verilen binalarda Sehzadeler Belediyesi ve diger ilgili kurumlarla koordineli bir sekilde çalismalarimizi yürütüyoruz. MASKI olarak hizla enkaz kaldirma çalismalarini tamamlayip bölgedeki hasarin bir an önce giderilmesi için canla basla mücadele veriyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile