MASKI'nin 46 Milyonluk Yatirimi Devam Ediyor

MASKI'nin 46 Milyonluk Yatirimi Devam Ediyor

MASKI Genel Müdürlügü, Turgutlu ilçesine bagli Istasyonalti Mahallesi ve çevre mahallelerde yagisli havalarda olusabilecek taskinlarin önüne geçebilmek adina 46 milyon TL yatirim bedeli ile hayata geçirilen 1.300 metrelik 2x2 menfez imalat çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Çalisma ile bölgede asiri yagislarda yasanan taskin sorunu kökten çözüme kavusacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde altyapi ve üstyapi yatirimlarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde Istasyonalti Mahallesinde yapilan ve çevre mahalleleri de ilgilendiren 46 milyon TL yatirim bedeline sahip 1.300 metrelik, 2x2 menfez imalat çalismalari sorunsuz devam ediyor. MASKI Ilçe Sefi Hüseyin Yelkenci, Albayrak Mahalle Muhtari Yalçin Sertel ve yetkili personel ile birlikte imalat islerini yerinde inceledi.

“Bölge için önemli bir yatirim”

Albayrak mahalle muhtari Yalçin Sertel, “Sehrimizin kanayan yarasi haline gelen Istasyonalti, Yigitler, Albayrak ve Yildirim mahallelerinin sikintilarini giderecek bu hat çalismasi bölgedeki taskin sorununun çözümü noktasinda önemli bir yatirim olacak. Imalat islerini takip ediyoruz. Ekipler hizli bir sekilde menfez dösemelerine devam ediyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.



“Bu çalisma Turgutlu’nun tamamini ilgilendiriyor”

Menfez imalatlari ile ilgili bilgi veren Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, “Istasyonalti Mahallemizde hayata geçirdigimiz menfez projesi Turgutlu’nun tamamini ilgilendiriyor. Turgutlu ilçemizde önceki imar planlarinda bazi dereler dikkate alinmamis. Yagmur sularini da derelere desarj etmemiz gerektiginden ve maalesef bu dere yataklarinin olmamasindan kaynakli sikintilar yasaniyor. Özellikle Istasyon bölgesinde yasanan taskinlara son vermek adina idaremiz proje çalismasi yapti ve hizli bir sekilde 46 milyon TL yatirim bedeline sahip yaklasik 1.300 metrelik 2x2 büyüklügünde menfez imalatlarina da geçtigimiz günlerde basladik. Çalismalar sorunsuz bir sekilde ilerliyor. Imalatlarin tamamlanmasi ile yagmur sularini bertaraf ederek, bu bölgedeki mahallelerin ve vatandaslarimizin sikintisini çözecegiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün liderliginde il genelindeki yatirimlarimiz sürüyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile