MASKI Yunusemreli Muhtarlarin Taleplerini Dinledi

MASKI Yunusemreli Muhtarlarin Taleplerini Dinledi

MASKI Genel Müdürü Talat Postaci, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ve ilçeye bagli mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarinin talep ve önerilerini dinleyen Postaci, Yunusemre ilçesinin ihtiyaçlari noktasinda ilgili birimlerin çalismalarina devam ettiginin altini çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Talat Postaci, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ve ilçeye bagli mahalle muhtarlarini agirladi. MASKI Genel Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklesen ziyarette Genel Müdür Yardimcisi Doç. Dr. Özgür Avsar, Özel Kalem Müdürlügü’nden Cem Kuzucu, Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Recep Günay, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskani Çilga Kiliç, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan, sube müdürleri ve ilçeye bagli mahalle muhtarlari yer aldi. Postaci, mahalle muhtarlarinin talep ve önerilerini dinledi. Postaci, Yunusemre ilçesinin altyapi konusundaki eksikliklerini karsilamak ve dirençli bir hale getirmek için ilgili birimlerin çalismalarina devam edeceklerini söyledi.



“Muhtarlarimizla iletisim halinde olmaya devam edecegiz”

Ziyaretlerinden dolayi muhtarlara tesekkür eden Genel Müdür Postaci, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mimar Ferdi Zeyrek’in talimatlari dogrultusunda Idare olarak etkin ve hareketli bir çalisma dönemine girmis bulunmaktayiz. Göreve geldigimiz günden bu yana Manisa merkez ve ilçelerimizde görev yapan tüm muhtarlarimizla sürekli irtibat halindeyiz. Muhtarlarimizin ve vatandaslarimizin taleplerini dinliyoruz. Sorunlarin tespiti kapsaminda sahada incelemelerimizi gerçeklestiriyor ve yapilmasi gerekenleri analiz ederek hemen harekete geçiyoruz. Yunusemre mahalle muhtarlarimizla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik, gerekli notlarimizi aldik. Eksiliklerin giderilmesi için ilgili birimlerimiz en kisa sürede ellerinden geleni yapacaklar. Mahallelerin ihtiyaçlarini en iyi bilen muhtarlarimizla sürekli iletisim halinde olmaya devam edecegiz. Yunusemre ilçemizin altyapi konusundaki ihtiyaçlarini karsilamak ve daha saglikli hale getirmek adina projelerimiz hazir ve en kisa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konustu.



“Manisa’miz için umutluyuz”

Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ise sunlari söyledi: “Yunusemre ilçemiz 87 mahalleden olusuyor. Tüm muhtarlarimizin ana çalisma konusu Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü’nün hizmetleri. Bizim için su, kanalizasyon ve çevre ile ilgili konular en önemli hizmet basliklarini olusturuyor. MASKI’den alacak olduklari hizmetler vatandas nezdinde çok önemli bir yere sahip. Muhtarlarimiz da vatandaslarimizin taleplerini MASKI’ye iletme anlaminda köprü görevi görüyor. Sizlerin de sürekli sahada oldugunuzu, bire bir çözümlerin basinda oldugunuzu duyuyoruz ve bu bizler için çok sevindirici. Bu dogrultuda sorunlarimizin çözümü anlaminda elinizden geleni yapacaginiza hiç süphemiz yok. Degisimin Manisa’miz için hayirli olmasini diliyoruz, umutluyuz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile