MATSO Başkanı Boztaş Açıklaması

'İç turizmde yaklaşık yüzde 10 civarında pazar payımız var. Turizmcilerimiz, yerli misafir oranlarını yüzde 10 oranından yüzde 25'lere çıkarmayı hedefliyor'

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak gösterilen 20. EMITT Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat-Side destinasyonun tanıtımını gerçekleştirdi.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri, fuardaki MATSO standının açılışına katıldı. Boztaş, yaptığı açıklamada, tanıtımın bölge turizmine katkı sağlayacağını söyledi. Bu sene Rusya krizinden kaynaklanan pazardaki eksikliği, iç piyasa ve Avrupa pazarında tamamlamayı planladıklarını anlatan Boztaş, 'İç turizmde yaklaşık yüzde 10 civarında pazar payımız var. Turizmcilerimiz, yerli misafir oranlarını yüzde 10 oranından yüzde 25'lere çıkarmayı hedefliyor. Kurum olarak biz de bu orana katkı sağlamak amacıyla EMITT Fuarı'nda stant açarak bölgemizin tanıtımını gerçekleştirdik' dedi.

Manavgat ve Side'nin Almanya'dan sonraki ikinci büyük pazarın Rusya olduğunu belirten Boztaş, 'Rusya krizinden sonra bu açığımızı Avrupa pazarında ve iç piyasasında tamamlamayı hedefledik. İç turizm için EMITT Fuarı da çok önemli. Manavgat ve Side destinasyonumuza katkı sunmak için Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak buradayız' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile