MATSO'dan Personele Iletisim Egitimi

MATSO'dan Personele Iletisim Egitimi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO), personelinin basari oranini yükseltmek, kisisel gelisimine katki saglamak ve üye memnuniyetini artirmak amaciyla kurumsal nezaket, motivasyon, beden dili egitimi düzenledi.

MATSO tarafindan personelinin basari oranini yükseltmek, kisisel gelisimine katki saglamak ve üye memnuniyetini artirmak amaciyla gerçeklestirilen egitimlere bir yenisi daha eklendi. MATSO Toplanti Salonu’nda gerçeklesen ve Sunucu, Spiker ve Egitmen Özgür Yilmaz tarafindan verilen egitim üç basliktan olustu. Birinci bölümde çalisanlara kurumsal nezaket, ikinci bölümde motivasyon, üçüncü bölümde ise beden dili anlatildi. Sabah ve ögleden sonra olmak üzere iki farkli grup halinde gerçeklestirilen egitimde interaktif bir egitim yönetimi uygulandi.

Kisisel gelisim ve is verimliligine katkisi büyük

Egitimlerin ardindan degerlendirmede bulunan MATSO Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör, verilen egitimle, personelin basari oranini yükseltmek, kisisel gelisimine katki saglamak ve üye memnuniyetini arttirmayi amaçladiklarini söyledi.

Söz konusu egitimlerin personelin kisisel gelisimine ve is verimliligine büyük katkisi oldugu gibi üye memnuniyetini de arttirdiginin altini çizen Baskan Güngör, benzer egitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edecegini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile