MATSO Üyeleri Ve Ailelerine Toplu Asi Uygulamasi

MATSO Üyeleri Ve Ailelerine Toplu Asi Uygulamasi

MATSO ve Ilçe Saglik Müdürlügü arasinda yapilan mutabakat kapsaminda oda üyeleri, ailesi ve 18 yas üstü asi tanimlanip da yaptiramayanlar için asi yapilmaya baslandi.



Manavgat’ta Korona virüs salgininin artmasini önlemek amaciyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) ve Ilçe Saglik Müdürlügü arasinda asi mutabakati yapildi. Yapilan asi mutabakati kapsaminda MATSO Otogar Toplanti Salonu’nda oda üyeleri, aileleri ve 18 yas üstü asi tanimlanip da yaptiramayanlar için asi yapilmaya baslandi.

MATSO Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör ve Meclis Baskani Ömer Kasapoglu, Ilçe Saglik Müdürü Mehmet Deniz ve asi yapan Ilçe Saglik Müdürlügü ekipleri ile asi olan Oda üyeleri ile bir araya geldi. MATSO Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak Ilçe Saglik Müdürlügü ile yapilan mutabakat kapsaminda MATSO Otogar Toplanti Salonu’nda tüm Oda üyeleri, ailesi ve 18 yas üstü asi tanimlanip da yaptiramayanlar için asi yapilmaya baslandigini söyledi.

Güngör, “ Ilçe Saglik Müdürümüz Mehmet Deniz ve asi yapan Ilçe Saglik Müdürlügü ekipleri ile asi olan üyelerimizi Meclis Baskanimiz Ömer Kasapoglu ile birlikte ziyaret ederek kolayliklar diledik. Bugün baslayan randevusuz toplu asi uygulamamiz bundan sonra da 10.00 - 16.00 saatleri arasinda talebe göre devam edecektir. Asi uygulamasinda talebe göre Sinovac ve Biontech asilari yapilmaktadir” diye konustu.



Korona virüs salgini ile mücadelede en etkili yöntemin asi oldugunu belirten Manavgat Ilçe Saglik Müdürü Dr. Mehmet Deniz, salgini durdurmak için yapilan mücadelede asinin büyük etkisi oldugunu söyledi.

Gelen taleplere göre vatandasin ayagina asi götürdüklerini vurgulayan Deniz, turizm bölgesi olan Manavgat’ta turizm sezonunun açilmasi ile birlikte yasanmasi muhtemel Covid-19 vaka artislarinin önüne geçmek için MATSO üyelerinin çalisanlari ve aileleriyle birlikte asilanmasina hiz verdiklerini söyledi.

Mehmet Deniz, “MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör ve MATSO Meclis Baskani Ömer Kasapoglu’nun girisimleriyle Otogar MATSO Toplanti Salonu’nda randevusuz olarak MATSO üyeleri ve aileleri olmak üzere gelebilen tüm vatandaslarimiza da asi yapmaya basladik” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile