Mavi Kapaklar Sağlık Ocağına Malzeme Oldu

Mavi Kapaklar Sağlık Ocağına Malzeme Oldu

Malatya’da Kale Belediyesi öncülüğünde başlatılan ‘Mavi Kapaklar Sağlık Olsun’ kampanyası çerçevesinde yaklaşık 20 bin kapak toplandı.

Kapaklar ile tekerlekli sandalye, tansiyon ölçme aleti, solunum cihazı alınarak Kale Aile Sağlığı Merkezi’ne teslim edildi.Kale Belediye Başkanı Bayram Gökhan, belediyecilik hizmetleri yanında sosyal projelere de öncelik verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda, ‘Mavi Kapaklar Sağlık Olsun’ kampanyasını başlattıklarını anlatan Gökhan, şunları ifade etti: “Belediyemiz tarafından başarı ile yürütülen ve yöre halkına büyük katkılar sağlayan Avrupa Birliği hibe programı olan Genç İstihdamın Desteklenmesi Projesi kapsamında, öğrenciler ve proje eğitmenleri ile beraber bu kampanyayı başlattık. Yaklaşık 20 bin kapak toplayıp tekerlekli sandalye ile birlikte tedavi hizmetleri için kullanılacak tansiyon ölçme, solunum, maske gibi cihazlar alarak ilçedeki aile sağlığı merkezine teslim ettik.Belediye olarak altyapı hizmetleri yanında sosyal sorumluluk anlamında da bize düşen görevler olduğu anlayışını taşıyoruz. İlçeyi her anlamda modern bir görünüme, sorunsuz bir yerleşim birine dönüştürmeye çalışırken, insanlara yardımcı olmayı amaçlayan bu tür kampanyaları da unutmuyoruz. İnşallah bu şekilde kampanyalar sürecek.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile