Mayıs Ayından Bu Yana Kayıp Olan Kız Aranıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan zihinsel engelli genç kız, kayıp olduğu 23 Mayıs tarihinden bu yana aranıyor.

23 Mayıs tarihinde Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Kızılcaşehir Köyü'ne ailecek gidilen bir ev ziyaretinin ardından kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 27 yaşındaki Dilek Başbağ'ı ailesi tüm Akdeniz Bölgesi ve civar yerleşim birimlerinde arıyor. Hazırlatılan el ilanları ile arama çalışması sürdürülen genç kadının kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kayıp kızın Anamur'da öğretmenlik yapan ağabeyi Eren Başbağ, "Kardeşim ailemle birlikte Alanya'da ikamet ediyordu. 23 Mayıs 2010 günü ailecek ev ziyareti için ilçeye bağlı Kızılcaşehir Köyü'ne gidildi. Orada kayboldu ve bir daha kendisinden haber alamadık. Kendisi orta düzeyde zihinsel engelli. Kaçırıldığından şüpheleniyoruz" dedi.
"Bayramdan önce kardeşimi aramak için el ilanları hazırlattık" diyen Eren Başbağ, "Antalya, Kaş, Bodrum, Marmaris, Köyceğiz, İzmir ve Konya'daki belediye zabıta müdürlükleri, emniyet ve jandarma birimlerine el ilanlarını ulaştırdık. Önümüzdeki günlerde Mersin ve dolaylarında arama çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile