MDTO Baskani Lokmanoglu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine Yeniden Seçildi

MDTO Baskani Lokmanoglu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine Yeniden Seçildi

İçel Deniz Ticaret Odasi (MDTO) Yönetim Kurulu Baskani Cihat Lokmanoglu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Yönetim Kurulu üyeligine yeniden seçildi.

TOBB 79. Genel Kurulu, Ankara’da gerçeklestirildi.

Yapilan seçimlerde birlik yönetim kurulu, konseyler ve yüksek disiplin kurullari belirlendi. Yeni dönemde TOBB yönetiminde yeniden yer alan MDTO Yönetim Kurulu Baskani Cihat Lokmanoglu, yeni dönemin Türkiye ve is dünyasina hayirli olmasini diledi.

Lokmanoglu, “Ülkemiz is dünyasinin çati örgütü olan TOBB, özel sektörün ihtiyaç ve görüslerini iletmek için en etkili platformlardan biridir. Hükümet ve diger paydaslarla is dünyasi arasinda köprü görevi üstlenen TOBB, farkli sektörlerin gelisimi için politika önerileri sunma, onlarin küresel pazarlarda rekabet imkanlarini artirma, isletmeler arasinda is birligi ve koordinasyonu tesvik etme hedefleri ile çalismalarina devam edecektir. Özetle TOBB, 79. Genel Kurul çerçevesinde bünyesinde olusturulmus kurullar, komisyonlar ve konseyler ile is dünyasinin sesi olmaya ve ülkemiz dis ticaretinin artmasina katki vermeye devam edecektir” dedi.

TOBB yönetiminde yeniden görev üstlenmesi sebebiyle kendisine gösterilen teveccühe tesekkür eden Lokmanoglu, "Gerek ülkemiz özel sektörünün gerekse İçel is dünyasinin beklenti ve taleplerini karsilamak üzere gayret göstermeye devam edecegim. Yeni dönemde TOBB bünyesinde görev üstlenen tüm is insanlarina basarilar dilerim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile