MEB'in Yeni Müfredat Taslagina 67 Bin 284 Görüs Iletildi

Milli Egitim Bakanligi’nin (MEB) 26 Nisan-10 Mayis tarihleri arasinda kamuoyunun görüsüne sundugu "Türkiye Yüzyili Maarif Modeli" yeni müfredat taslagina 67 bin 284 görüs ve öneri bildirildi.

MEB’in tüm ögretim kademelerindeki derslere ait "Türkiye Yüzyili Maarif Modeli" yeni müfredat taslagi, 26 Nisan-10 Mayis tarihleri arasinda askiya çikarildi. 26 Nisan tarihinde kamuoyunun görüsüne açilan ve aski süresi 1 hafta olarak belirlenen yeni müfredat taslagi, görüs ve önerilerin gelmeye devam etmesi nedeniyle sistem 10 Mayis’a kadar açik tutuldu.

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’in tüm egitim paydaslarini katki sunmaya davet ettigi müfredat taslagina aski süresince 67 bin 284 görüs iletildi, taslak 1 milyon 662 bin 780 kez indirildi.

Yeni müfredat taslagi hakkinda iletilen tüm görüs ve öneriler MEB Talim ve Terbiye Kurulu Baskanliginca degerlendirilecek.

Bu süreçlerin tamamlanmasinin ardindan son sekline ulasacak yeni müfredat, 2024-2025 egitim ögretim yilindan itibaren kademeli olarak okul öncesi, ilkokul birinci sinif, ortaokul besinci sinif ve lise dokuzuncu siniflarda uygulanmaya baslanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile